Elkészítés: A vékony csíkokra vágott füstölt szalonnát pirítani kezdjük, hozzápirítjuk a lilahagymát, a 3 cm hosszú csíkokra vágott gépsonkát. Meghintjük a füszerekkel és az aprora vágott fokhagymával, és felengedjük a tejszínnel. Tíz percig rotyogtatjuk. A húsleveskockában kifőtt makarónit hozzáadjuk. Csak annyi olívát öntünk rá, hogy a tészta szép fényes legyen. A rákot sós vízben - 1 dl félédes bor hozzáadásával - 5 percig főzzük. Utána félcentis karikára vágjuk, majd óvatosan a makarónihóz keverjük. Tálaláskor megszórjuk reszel sajttal, és ketchuppal locsoljuk. Félédes bort ajánlunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.