Elkészítés: A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük.
A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját a cukorral és a sóval krémesre keverjük. A lisztet elvegyítjük a sütőporral, és a sárgájára szitáljuk. Ráborítjuk a tojáshabot, rászórjuk a kaprot, és óvatos mozdulatokkal összeforgatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire simítjuk, és a sütőben 10 percig sütjük.
Darált dióval megszórunk egy nagyobb darab fóliát, ráborítjuk a piskótát, lehúzzuk róla a papírt, és a fólia segítségével feltekerjük. Hagyjuk kihűlni.
A töltelékhez a sajtkrémet összedolgozzuk a túróval és a mustárral, hozzáadjuk a lazacot is kis darabokra vágva. A piskótát kiterítjük, rákenjük a krémet, kevés joghurtot kenhetünk rá, hogy frissebb íze legyen. Feltekerjük, fóliába csomagoljuk, és 1 órát a hűtőben pihentetjük.
Szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.