Elkészítés: Egy teflon bevonatú edénybe beleteszem a tejfölt, a fokhagymát, kevés ételízesítőt, és belereszelem a füstölt sajtot. Egy-két perc alatt megolvad a sajt és egyneművé válik a szósz. Kifőzöm a tésztát, beleforgatom a szószba, majd megszórom zöldségzöldjével illetve ízlés szerint bazsalikommal (vagy ha csípősen szereti valaki, egy kis piros chili paprikával). Nagyon fontos, hogy csak frissen jó.
Személyes hozzáfűzés: Isteni egy kis édes fehérborral! Minden pasit le lehet venni a lábáról vele és nagyon jól variálható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.