Elkészítés: A burgonyákat héjastul megmossuk, fazékba tesszük, és annyi vizet engedünk rá, hogy ellepje, puhára főzzük. Ha megfőtt, meghámozzuk. Amikor kihűlt, vízszintesen 3 részre vágjuk, óvatosan, nehogy szétessen. Minden szeletet sózunk, borsozunk ízlés szerint, és megszórjuk rozmaringgal. Minden alsó darabra egy vastagabb szelet sajtot ültetünk, befedjük a középső szelet krumplival, újabb füstölt sajt következik, majd a burgonya teteje. Ha összeállt a szendvicsünk, körbetekerjük a szalonnával, és fogpiszkálóval megtűzzük. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az apróra vágott kakukkfű kétharmadával, és kivajazott tűzálló tálra ültetjük őket. Mellészórjuk a megmaradt kakukkfüvet, és előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.