Elkészítés: A sonkát bő vízben puhára főzzük, majd ha megfőtt, kiszedjük a levéből és félretesszük.
A zöldbabot megmossuk és feldaraboljuk, megtisztítjuk a répát, a karalábét, a hagymát, és apró darabokra vágjuk.
A sonkalébe beletesszük a zöldbabot és a zöldségeket, beladaraboljuk a kaprot is, ízesítjük sóval, ételízesítővel, és puhára főzzük.
Kevés zsíron liszttel rántást készítünk, a végén beledaraboljuk a petrezselyemzöldet. Hagyjuk hűlni. Teszünk bele pici pirospaprikát, a tejjel jól elkeverjük, végül berántjuk vele a levest.
Feldaraboljuk a sonkát, tálaláskor a tányérokra tesszük, erre szedjük a levest. Ízesíthetjük még tejföllel és ecettel is, ízlés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.