Elkészítés: Az ananászt öntsük egy szűrőbe, és alaposan csepegtessük le.
A hússzeleteket klopfoljuk ki, sózzuk, és szórjuk meg őrölt borssal. Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat, és pár perc alatt, süssük a hússzeletek mindkét oldalát pirosra, majd szedjük ki, és tegyük félre.
A visszamaradt zsiradékba öntsük bele a lecsepegtetett ananászt, majd pár perc alatt karamellizáljuk meg.
Keverjük össze a visszamarad ananászlevet a mézzel, a ketchuppal, a szójaszósszal, a chilivel, a curryvel és a szerecsendióval.
Helyezzük az elősütött hússzeleteket egy tepsibe, majd tegyük a tetejére a karamellizált ananászt. Ezután öntsük rá a fűszeres ananászlevet, és fedjük le a tepsit.
Helyezzük előmelegített sütőbe, majd közepes hőfokon, pároljuk kb. 35-40 percig. Ezután vegyük le a fóliát, locsoljuk meg a hússzeleteket a szafttal, majd süssük szép pirosra.
Tálaláskor ízlés szerint kínálhatunk mellé rizst vagy krumplipürét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.