Elkészítés: A báránykotlettet előkészítjük, bordacsontra vágjuk, fűszerezzük sóval, borssal, a finomra vágott rozmringgal és kakukkfűvel, hirtelen rostlapon megpirítjuk, majd sütőben 6 percig tovább sütjük.
Felhevített étolajban a kockára vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk, majd belehelyezzük a szeletelt rókagombát, a zöldborsót és a félbevágott koktélparadicsomot. Hirtelen összepirítjuk, ízesítjük.
A paradicsomlevet felforraljuk a szeletelt angolzellerrel, 10 percig főzzük.
Tálaláskor a rozéra sült báránykotlett mellé helyezzük a ragut, majd paradicsomszósszal lefényezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.