Elkészítés: A báránykotlettet előkészítjük, bordacsontra vágjuk, fűszerezzük sóval, borssal, a finomra vágott rozmringgal és kakukkfűvel, hirtelen rostlapon megpirítjuk, majd sütőben 6 percig tovább sütjük.
Felhevített étolajban a kockára vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk, majd belehelyezzük a szeletelt rókagombát, a zöldborsót és a félbevágott koktélparadicsomot. Hirtelen összepirítjuk, ízesítjük.
A paradicsomlevet felforraljuk a szeletelt angolzellerrel, 10 percig főzzük.
Tálaláskor a rozéra sült báránykotlett mellé helyezzük a ragut, majd paradicsomszósszal lefényezzük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.