Elkészítés: A kivert hússzeleteket mindkét oldalunkon megsózzuk, és bekenjük 4 kanál olaj, citromlé és a felaprított fűszerek keverékével.
Tekerjük fel szorosan, tűzzük meg hústűvel, és pihentessük néhány órát (akár 1 éjszakát).
Vágjunk a hústekercsekből ujjnyi vastag szeleteket. Mindegyiket tűzzük meg, hogy szét ne nyíljon a sütés során.
Forró olajban vagy olajozott grillsütőben süssük meg a tekercsek mindkét oldalát, és a kelkáposztalevelekre téve tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.