Elkészítése: A bélszínt elõkészítjük, sóval, zöldborssal bedörzsöljük. 1 dl forró olajban hirtelen elõsütjük, hogy szép piros színe legyen.
Félretesszük, melegen tartjuk. Egy másik serpenyõben a maradék olajat felmelegítjük. Minden fűszert aprítva hozzáadunk, kicsit összepároljuk. A szójaszósszal fûszerezzük.
Az elõkészített bélszínt sütõedénybe tesszük, ráhalmozzuk a párolt zöldfûszereket.Öntünk rá annyi kókusztejet, hogy kb. 2 cm magasan legyen az edényben. Közepesen meleg sütõben sütjük, közben a kókusztejjel locsoljuk.
A sütési idõ attól függ, ki milyen állapotban szereti a bélszínt. A féligsült 20-25 perc(ekkor a közepe még rózsaszín). Készresütve 35-40 perc.Közben hústûvel ellenõrizzük, nehogy túlsüljön. Burgonypürével, párolt zöldséggel és a kókuszos, sült fûszerekkel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.