Elkészítés: A csirkemellet ujjnyi szeletekre vágjuk, sózzuk és borsozzuk. Közepes nagyságú serpenyőt felforrósítunk, majd beleöntjük az olajat, amit szintén felforrósítunk. A forró olajon a húsok mindkét oldalát pár percig sütjük.
Közben egy tálkában összekeverjük a cukrot, a szójaszószt, a paradicsompürét és az ananász levének nagy részét.
A serpenyőben a megsütött hússzeleteket kissé félrehúzzuk, mellétesszük az ananászkarikákat, kissé karamellizáljuk. Rászórjuk az ötfűszer keveréket és a tört chilit, együtt sütjük 1-2 percig, majd ráöntjük a szójaszószós keveréket, a hús puhulásáig alacsony hőfokon lefedve pároljuk, ez pár percig tart, majd hozzáadjuk a vajat, amivel lágyabbá és sűrűbbé tesszük a szószt.
Rizzsel tálaljuk, megszórjuk friss korianderrel vagy petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.