Előkészítés: A grillt előkészítjük. A szárnyakat megtisztítjuk, megmossuk, szárazra töröljük.
Elkészítés: A szárnyakat tálba tesszük, ráöntjük az olajat, és megszórjuk ételízesítővel. Alaposan összekeverjük. A grillrácson, többször megforgatva 15 percig sütjük. 2. Közben elkészítjük a szószt: a fokhagymát meghámozzuk, összetörjük, összekeverjük a ketchup-pal, az ecettel, a citromlével, a cukorral, a mézzel, és sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük. A szósz egyharmadát ecset segítségével a szárnyakra kenjük, majd megismételjük, ha már fényesek a szárnyak. A húst tányérokra szedjük, salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.