Elkészítés: Az összes hozzávalóból rugalmas, edény falától elváló tésztát gyúrunk, majd kelni hagyjuk.
A megkelt tésztát kb. 11 golyóra osztjuk, amiket egy nedves papírtörlővel letakarunk, és hagyjuk még egy kicsit kelni.
Módszer a nyújtáshoz: a két mutató- és hüvelykujj segítségével addig nyomkodjuk a levegőben, amíg pálca nem lesz, aztán még hengerítünk egyet rajtuk - 12 centisre simán ki lehet nyújtani őket.
1 felvert tojással átkenjük, hogy ragadjon rájuk a szezámmag/feketehagyma-mag/só. 15-20 percig sütjük, szép barnaságig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.