Előkészítés: A halat megtisztítjuk, kibelezzük, megmossuk, kívül-belül megcsepegtetjük citromlével és sóval beszórjuk. A kakukkfű és rozmaring ágait leöblítjük.
Elkészítés: A vajat szeletekre vágjuk, mindegyik halra 1-1 ág kakukkfűvel és rozmaringgal, illetve egy szelet vajjal alufóliába csomagoljuk. A halat a grillrácsra fektetjük, és mindkét oldalát kb. 10 percig grillezzük. Fokhagymás bagettet, salátát kínáljunk hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 50 perc múlva
1 adag: 370 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.