Elkészítés: A húst 1,5 centis kockákra vágjuk, az olajon fehéredésig sütjük, majd kevés vizet öntünk alá, és 50 percig pároljuk. A végén zsírjára sütjük és megsózzuk. A birsalmát megtisztítjuk, fölkockázzuk. A szinte puha húshoz adjuk, 3 percig együtt pirítjuk, a liszttel és a curryporrral megszórjuk, és 2 percig kevergetve sütjük, majd a borral és meg 6 dl vízzel fölöntjük. A paprika húsát apróra vágjuk, a cukorral és a köménnyel együtt a húshoz adjuk. Ha fölforrt, lefedjük, 20percig így pároljuk, majd 15 percig kis lángon még a tűzön hagyjuk, többször megkeverjük. Akkor jó, ha a leve a pörköltéhez hasonló módon besűrűsödik. Tálalás előtt fölaprított petrezselyemmel megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.