Elkészítés: A vékony szelet kenyereket 3 egész tojás, 4 dl tej és só keverékébe forgatjuk. Egy sort rakunk a tepsibe (nem kell kizsírozni) és rétegezzük a töltelékkel.
A darálthúsból, hagymából, chiliből, gyömbérből, paradicsomléből, babérlevélből, sóból és borsból elkészítjük a tölteléket. Mindezt megfőzzük úgy, hogy a hagymát előbb olajban dinszteljük. Úgy rétegezzük a kenyérrel, hogy a húsmassza kerüljön felülre.
Jó sok sajtot reszelünk rá, lehetőleg vegyesen trappistát és füstöltet. Meleg sütőben 25 percig sütjük.
Jobb nagy tepsiben csinálni, hogy kenyérből is és töltelékből is csak 1-1 sor legyen.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.