Elkészítés: A vékony szelet kenyereket 3 egész tojás, 4 dl tej és só keverékébe forgatjuk. Egy sort rakunk a tepsibe (nem kell kizsírozni) és rétegezzük a töltelékkel.
A darálthúsból, hagymából, chiliből, gyömbérből, paradicsomléből, babérlevélből, sóból és borsból elkészítjük a tölteléket. Mindezt megfőzzük úgy, hogy a hagymát előbb olajban dinszteljük. Úgy rétegezzük a kenyérrel, hogy a húsmassza kerüljön felülre.
Jó sok sajtot reszelünk rá, lehetőleg vegyesen trappistát és füstöltet. Meleg sütőben 25 percig sütjük.
Jobb nagy tepsiben csinálni, hogy kenyérből is és töltelékből is csak 1-1 sor legyen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.