Elkészítés: Keverőtálban összekeverjük a tésztához valókat, majd lisztezett deszkára borítjuk, jól kigyúrjuk, és a hűtőben - letakarva - 1/2 órát pihentetjük.
Újra jól átgyúrjuk, majd kétszer kinyújtjuk-hajtogatjuk 10 perces időközönként. Utoljára ujjnyi vastagra nyújtjuk, berácsozzuk, kiszaggatjuk 5 cm-es átmérőjű szaggatóval, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. Tetejét megkenjük (tejföllel kentem), megszórjuk egész köménnyel és kevés reszelt sajttal.
Fél órát pihentetjük, majd előre melegített 200 fokos (gőzös) sütőben kb. 20-22 perc alatt pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.