Elkészítés: A narancsokat meghámozzuk, a fehér részeket is eltávolítjuk.
A narancsokat a narancslével egy fazékba tesszük, majd a cukrot a dzsemfix-szel, a szegfűszeggel és a fahéjjal összekeverjük, és ezt is a fazékba öntjük. Az elegyet állandó keverés mellett nagy lángon felforraljuk, továbbra is keverve 3 percig zubogva forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről. Ha szükséges, a habot eltávolítjuk a tetejéről. Azonnal üvegekbe töltjük, jól lezárjuk, és 5 percre fejre állítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.