Elkészítés: A narancsokat meghámozzuk, a fehér részeket is eltávolítjuk.
A narancsokat a narancslével egy fazékba tesszük, majd a cukrot a dzsemfix-szel, a szegfűszeggel és a fahéjjal összekeverjük, és ezt is a fazékba öntjük. Az elegyet állandó keverés mellett nagy lángon felforraljuk, továbbra is keverve 3 percig zubogva forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről. Ha szükséges, a habot eltávolítjuk a tetejéről. Azonnal üvegekbe töltjük, jól lezárjuk, és 5 percre fejre állítjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.