Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk. Pácot készítünk: 1 dl olívaolajat mély edénybe tesszük a sóval, a fokhagymával, a majorannával, a bazsalikommal, a borssal és a chilivel, botmixerrel pépesítjük, majd a maradék 1 dl olajat is hozzáadjuk. 2 órára hűtőbe tesszük, majd beleforgatjuk a csirkecombokat, és újabb 2 órát hagyjuk a páclében, néhányszor átforgatjuk benne.
Egy mély tepsibe helyezzük a csirkecombokat, a páclevet is ráöntjük, majd hozzáöntünk kb. 2 dl sört. Lefedjük alufóliával, és puhára sütjük.
Mikor a csirke elkészült, a vajat felmelegítjük, hozzáadjuk a citromlevet, majd a húsokra locsoljuk. Ízlés szerinti körettel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.