Elkészítés: A tejet a cukorral megmelegítjük, beleszórjuk az élesztőt, majd félretesszük. A lisztet és a sót egy nagy tálba rakjuk, a felfutott élesztőt ráöntjük, hozzáadjuk az olvasztott vajat, valamint a fűszert, ezután ruganyos tésztát gyúrunk belőle. Meleg/langyos helyre tesszük, és legalább fél órát kelni hagyjuk. Amikor a tészta megkelt, a sütőt 200 fokra melegítjük, majd a tésztát (több részre osztjuk) téglalap alakra nyújtjuk. Egyik felére rászórjuk a sajtot, a másik felével betakarjuk. Ezt a két rétegű tésztát még jobban kinyújtjuk, majd 1,5 -2 ujjnyi, hosszú csíkokra szeljük. Ezután a csíkok végeit ellentétes irányba sodorjuk addig, amíg hosszú és vékony rudak lesznek belőle. Kivajazott vagy sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk őket, tetejüket megkenjük tojással, megszórjuk szezámmaggal, és 15-20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.