Elkészítés: A karfiolt szedjük kisebb rózsákra, mossuk meg, amennyire csak lehet, szárítsuk le.
A római köményt és a koriandert mozsárban törjük össze, őröljünk hozzá ízlés szerint színes borsot, és keverjük össze a mogyoróolajjal, ízlés szerint sózzuk (én kevésbé sóztam, mert szeretem a karfiol édeskés ízét). Öntsük a karfiolra, majd forgassuk alaposan össze.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, rendezzük el rajta a karfiolt. A visszamaradt fűszeres olajat egyenletesen öntsük rá.
Helyezzük előmelegített sütőbe, és közepes hőmérsékleten süssük kb. 30 perc alatt készre.
Kínáljuk sült húsok, halak mellé köretként, de így magában is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.