Elkészítés: A paprikák csumáját kivesszük, félbevágjuk őket. A hagymát nyolcba vágjuk, a fokhagymagerezdeket megpucoljuk. Egy tűzálló tálat kikenünk 1 evőkanál olívaolajjal, beledobjuk a zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk, megöntözzük a balzsamecettel, alaposan összeforgatjuk. 180 fokos sütőben 1 órát sütjük. Időnként megkeverjük.
A csirkemellet féltenyérnyi vékony szeletkékre vágjuk, kicsit kiklopfoljuk. A fűszervaj felét összekeverjük a lereszelt sajttal és az apróra kockákra vágott baconnel. A fűszervaj másik felét megolvasztjuk, szétkenjük egy akkora jénai alján, amiben kényelmesen elférnek a hússzeletek. Kiskanállal elosztjuk a tetejükön a sajtos pépet, 30 percre 180 fokos sütőbe toljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.