Elkészítés: A 7 tojásról elkészített piskótát langyos állapotban hosszában kettévágjuk, és alufóliával bélelt őzgerincformába helyezzük. Ezt követően elkészítjük a krémet, a következőképpen: vízgőz fölött 25 dkg kristálycukrot, 4 egész tojást és 1 csomag vaníliás cukrot körülbelül 10 percig robotgéppel kevergetünk. Ha kész, kihűtjük, és beleteszünk 25 dkg margarint, jó habosra keverjük. Majd ezt a krémet fele-fele arányban a 2 őzgerincformába helyezett piskótára kenjünk úgy, hogy egy kevés krém maradjon a gesztenye tetejére. Ezt követően az időközben kiolvasztott gesztenyemasszát hosszában kettévágjuk, egymás mellé helyezzük, és akkorára formázzuk, mint az őzgerincforma hossza. Ha kész, rátesszük a krémre, és a maradék krémmel befedjük.
Közben a 3 tojásból készített kakaós piskótát hosszában kettévágjuk, és ráhelyezzük az őzgerincformára, összeigazítjuk. Ezután óvatosan kiborítjuk, ami eddig a teteje volt, az most az aljára kerül. A gömbölyű tetejét olvasztott csokoládéval befedjük. Nagyon finom, és rendkívül mutatós.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.