A tojásokat szétválasztom. A fehérjéket felverem a cukorral, majd alacsony fokozaton a tojássárgákat óvatosan belekeverem. Az átszitált lisztet két három részletben hozzákeverem a masszához és sütőpapírral bélelt kerek torta formában simítom. 180 fokon tűpróbáig sütöm.A krémhez felverem a 3 deciliter tejszínt és az áttört gesztenyemasszát óvatosan elkeverem benne. Ezzel töltöm a tortát amit kihűtöttem és tetszés szerint kettő vagy három napra vágtam. Töltés után a felvert tejszínhabbal díszítem és megszórom a torta tetejét áttört gesztenye masszával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.