Elkészítés: A pudingport, a zselatint, a tojássárgáját, a cukrot és a lisztet kevés tejjel csomómentesre keverem, majd hozzáadva a többi tejet sűrűre főzöm.
A tűzről levéve, ameddig még forró, belekeverem a margarint, majd a lereszelt gesztenyemasszát, végül a tojások kemény habbá vert fehérjét.
Egy tepsi aljába egymás mellé rakom a kekszeket, rákanalazom a krémet (nem öntöm, mert feljöhet a keksz), közben beledobálom a meggyszemeket, majd nagyjából elsimítva a krémet a tetejét is kirakom kekszekkel.
Hűtőbe rakva 1 nap múlva megpuhul a keksz, és a kekszek szélei mentén szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.