Elkészítés: A muffinsütő mélyedéseibe kapszlit teszünk. A darabokra tört étcsokit gőz fölött felolvasztjuk, majd amikor kihűlt, robotgéppel összekeverjük a gesztenyemasszával, a puha vajjal, a rummal, a lekvárral, a cukorral és a tojások sárgájával. A tojások fehérjéből csipetnyi sóval kemény habot verünk, a lisztet pedig elvegyítjük a sütőporral. A tojásfehérjehabot hozzákeverjük a gesztenyés masszához (előbb egy kevés habbal fellazítjuk a masszát, majd óvatosan hozzáadjuk a többi habot is), majd belekeverjük a sütőporos lisztet és a muffinformákba adagoljuk. Előmelegített sütőben 175 fokon sütjük kb. 30 percig. Tejszínhabbal és őrölt fahéjjal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.