Elkészítés: A krémhez a pudingport a tojássárgájával, a cukorral és a tejjel csomómentesen összekeverjük. Gyenge tűzön, állandóan kevergetve sűrűre főzzük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a felvert tejszínhabot, és a kevés vízben felolvasztott zselatint. Kehelypoharakat hideg vízzel kiöblítünk, majd kockára vágott őszibarackot és reszelt gesztenyemasszát teszünk mindegyik pohár aljára. (Először a barack jön, utána a gesztenye.) Kanállal mindegyikre krémet rakunk (a poharak bő feléig), majd fóliával letakarva hűtőbe tesszük őket, míg a krém megdermed. Tálalás előtt tejszínhabbal díszítjük, és megszórjuk a maradék őszibarack darabokkal. Extra díszítésként reszelt csokit is adhatunk ízléstől függően, de anélkül is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.