Elkészítés: A piskótához az 5 tojás sárgáját 5 evőkanál vízzel és 20 dkg cukorral fehéredésig keverjük, majd beletesszük a lisztet, fél csomag sütőport és az 5 tojás fehérjéből felvert habot. Összefogatjuk, és sütőpapírral bélelt nagy tepsiben vékony lappá sütjük (előmelegített sütőben). Ha kész, deszkára borítjuk, majd tiszta konyharuha segítségével feltekerjük még melegen - egy nagy vagy két kicsi tekercsnek (én két kicsinek szeretem).
Közben a 4 dl tejből és 4 kanál lisztből tejpépet főzünk. Hagyjuk kihűlni. A gesztenyemasszát a rummal átgyúrjuk. A vajat a cukorral kikavarjuk, majd kanalanként belekeverjük a tejpépet, majd belekeverjük a gesztenymasszát is. A már kihűlt piskótát megkenjük krémmel, feltekerjük, kívül is megkenjük a maradék krémmel, végül megszórjuk csokidarával. Néhány órát hűtjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.