Elkészítés: A kekszet a puha vajjal, a cukorral, a rummal, a kókuszreszelékkel és a kakaóval összedolgozzuk, és amíg a töltelék elkészül, félretesszük. (Ha esetleg nem állna össze teljesen a tészta, egy kis tejet lehet még hozzáadni, de ne sokat).
A krémhez, a gesztenyepürét áttörjük burgonyanyomón, és a puha vajjal, a cukorral, a rummal meg a kókuszreszelékkel összekeverjük.
A kekszmassza felét nyújtófával kinyújtjuk egy tiszta nedves konyharuhán. Az alja nem ragad oda a nedves konyharuha miatt, a tetejére pedig darált kekszet szórunk és így nyújtjuk ki. A gesztenyetöltelék felét rákenjük, majd a konyharuha segítségével felgöngyöljük. A másik tekercset is ugyanígy elkészítjük, majd 1 órára a hűtőbe tesszük.
A mázhoz a csokoládét, a kakaót, a tejet, a porcukrot és a vajat összeforraljuk, és bevonjuk vele a tekercseket. A tekercsek tetejét díszíthetjük egy kis kókuszreszelékkel, darált dióval vagy mogyoróval is akár, de ezek nélkül is nagyon finom. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.