Elkészítés: A piskótához a tojásokat feltörjük (nem választjuk szét), és a cukorral kb. 8 percig keverjük robotgéppel. Ennyi idő alatt világossárga hab képződik, mely szinte kocsonyás állagú. Ekkor óvatosan, széles fakanállal belekeverjük a liszt, kakaó és a sütőpor keverékét. Kerek tortaformában kisütjük.
A krémhez a tojásokat, a lisztet, a kakaót és a tejet kikeverjük, majd megfőzzük. Mikor langyosra hűlt, belekeverjük a gesztenyemasszát. A margarint habosra keverjük a porcukorral, majd a gesztenyés krémmel összekeverjük.
Ezt a krémet a piskótára kenjük, majd a tetejére tejszínhabot teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.