Elkészítés: 1. Egy tortaformába babapiskótákat rendezünk.
2. Habbá verjük a tejszínt pici barnacukorral, kettéosztjuk.
3. A tejszín egyik felével habosra kavarjuk a gesztenyét.
4. A másik felét habosra keverjük a túróval, hozzátesszük a vaníliát, a reszelt citromhéjat, 1 kanál barna nádcukrot, egy leheletnyi fahéjat, belecsavarjuk a citrom levét, végül az elkészített zselatint.
5. A babapiskótára tesszük a túró felét, erre a gesztenyemasszát, majd a túró másik felét is. 4-5 órára hűtőbe tesszük.
6. Serpenyőben felolvasztunk és karamellizálunk 2 kanál barnacukrot, hozzádobunk 1 kanálnyi vajat, felforraljuk, majd beleforgatjuk a megtisztított, felkarikázott ananászt.
7. Pár percig hűlni hagyjuk, majd az ananászokat a tortára rendezzük, ráöntjük a karamellt, visszatesszük a hűtőbe, és további 2-3 órán át hűtjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.