Elkészítés: A megtisztított gombát nagyobb tálba tesszük, megöntözzük a felolvasztott vajjal, megsózzuk-borsozzuk, s két órát állni hagyjuk. Közben elkészítjük a mártást. Világosbarna vajas mártásba tesszük az összevagdalt kapribogyót, keveset pároljuk. Feleresztjük a hús- vagy csontlével, belekeverjük a tejfölt és felforraljuk. A két óra elteltével a gombát előmelegített sütőben nyolc-tíz perc alatt szép pirosra sütjük. Meleg tálra rakjuk, meglocsoljuk a citromlével, s a kaprimártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.