Elkészítés: Az összedarabolt gombát az összedarabolt hagymával olajon elkezdem pirítani, adok hozzá kevés vizet, hogy ne ragadjon. A vizet folyamatosan pótolom, nem baj, ha ellepi. Megpárolom, közben ízlés szerint sózom, fűszerezem ételízesítővel, a bazsalikomot csak az utolsó 5 percben adom hozzá.
Közben a galuska alapanyagait összekeverem, nagyjából annyi vizet adok hozzá, amennyi a tojás, sózom, hozzáadom a reszelt sajtot, liszttel addig sűrítem, míg jó nem lesz az állaga.
Ha megfőtt a gomba, felöntöm tejszínnel vagy tejföllel, és annyi vizet adok hozzá, hogy bő leve legyen, mert a galuskát kislyukú szaggatóval ebbe szaggatom bele. Még kb. 5 percig főzöm, azonnal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.