Elkészítés: A kuszkusz elkészítése gyors és egyszerű: mindössze annyi vizet forralok fel, ami ellepi, szórok bele sót, egy kevés olajat vagy vajat teszek bele, és ráöntöm a kuszkuszra. Nem kell főzni, csak lefedem, és kb. 3-5 perc alatt kész.
A raguhoz a gombát megmosom, felszeletelem. Vajban megpirítom a félkarikára vágott vöröshagymát, majd ráteszem a gombát. Jöhet a felszeletelt zöld- és pirospaprika. Megsózom, borsikafűvel meghintem, pici színes őrölt borsot is adok hozzá (ízlés szerinti mennyiségben). Kevergetve addig főzöm, amíg a leve el nem párolog. Ekkor adok hozzá apróra zúzott fokhagymát, apróra vágott petrezselymet, beledarabolom a paradicsomot is, és felengedem a fehérborral.
Készre párolom, a kuszkusszal tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.