Elkészítés: A húst apró kockára vágjuk. 2 evőkanál sherryből, a szójaszószból, az étkezési keményítőből és a tojásfehérjéből pácot készítünk, belekeverjük a húst, állni hagyjuk.
A hagymát és a fokhagymát feldaraboljuk. A gombát megtisztítjuk, daraboljuk, és néhány percig pároljuk a vajban. Amikor illatozni kezd, szűrőbe tesszük. A húst, a hagymát és a fokhagymát beletesszük a párolásnál visszamaradt lébe. Gyakran megkeverve fehéredésig pároljuk a húst. A tejszínt összekeverjük 8 evőkanál sherryvel, és állandó kevergetés mellett az ételhez adjuk. Hozzáadjuk a gombát. A ragut ízesítjük, és megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.
Párolt rizzsel vagy krumplipürével tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.