Elkészítés: 1. A gombát és a hagymát megtisztíjuk, felszeleteljük - nem túl apróra. A csirkemellet kis kockákra vágjuk. Közben a tésztát is lehet főzni - sós, olívaolajos vízben.
2. Teflonos wokban olívaolajon kezdjük pirítani a hagymát, majd fedő alatt párolni. Amikor kezd puhulni, mehet bele a csirkemell. Ezt is kicsit pirítjuk, és jöhet a gomba, majd só, bors, majoranna. Lassú tűzön, fedő alatt kezdjük főzni.
3. A tejfölt, a joghurtot és a mustárt - a mustárt ízlés szerinti mennyiségben - összekeverjük kevés lisztel. Én szeretem, ha intenzív az íze...
4. Amikor már majdnem teljesen puha a hús, ráöntjük a fenti keveréket. Kevergetve kicsit összefőzzük, esetleg a tészta vizével hígíthatjuk, de a gomba is enged elég levet... A végén hozzáadjuk a pennét, összeforgatjuk, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.