Elkészítés: A füstölt csülköt egy nagy fazékba teszem úgy, hogy a víz teljesen ellepje. Puhára főzöm, kicsontozom, a bőrét lefejtem, a zsíros réteget lekaparom róla és kidobom. A csülköt vékonyra felszeletelem. A gombát kevés olajon kevés fűszerrel (a csülök sós, ne feledjük) puhára párolom, a Rafinériát simára keverem a tejszínnel, a gombára öntöm, és kicsit összeforralom. Egy jénai tálat alul kibélelek a csülök bőrével úgy, hogy a zsírosabbik része legyen alul, majd erre ráteszem a csülökszeletek felét, aztán a gomba felét, majd ismét a csülköt, végül a gomba másik felét. Az egészet megszórom reszelt sajttal, és közepes lángon kb. 25-30 percig sütöm. Krumplipürével tálalom. (A csülköt már előző nap is meg lehet főzni, hiszen hidegen könnyebb szeletelni.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.