Elkészítése: A hagymát a vajon megfonnyasztjuk. A gombát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és a hagymába forgatva, erős lángon 3-4 percig sütjük. A liszttel meghintjük, a tejjel felengedjük, és 1-2 percig kevergetve sűrűre forraljuk. A tűzről lehúzva kihűtjük, egy nyers tojással összekeverjük, és megsózzuk, megborsozzuk. A sütőt 200 fokra bemelegítjük. A húsdarabot úgy hasítjuk be, hogy széthajtva egy nagy, kisujjnyi vastag, téglalap alakú szeletet kapjunk. A gombavagdalékot a húsra simítjuk, és a húst összegöngyöljük. Az egészet baconszeletekkel körültekerjük, hogy megtartsa és ízesítse. Alufóliába csomagoljuk, és zománcos tepsire fektetjük. Fél deci vizet öntünk alá, és a sütőbe tolva 45 percig sütjük. Utána a fóliából kicsomagoljuk, tűzálló tálra fektetjük, és a fóliában összegyűlt pecsenyelével megöntözzük. Mialatt a hús puhul, előkészítjük a zsenge répát: megtisztítjuk, és sóval ízesített vízben nem túl puhára főzzük. Alaposan lecsepegtetjük, majd mindegyik répát 1-1 baconszelettel körültekerjük. Az így előkészített répával körülrakjuk a húst, és a sütőbe visszatolva addig sütjük, amíg a pecsenyét, és a répát körülölelő szalonna ropogós nem lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.