Elkészítés: Megsütünk 20-25 db palacsintát a szokásos módon.
Megpároljuk a gombát. A tejfölben elkeverjük a lisztet csomómentesre, beleöntjük a tejet, és felfőzzük. Amikor besűrűsödik, hozzáadjuk a párolt gombát és a kis kockára vágott kolbászt.
Ha kicsit lehűlt, vágott petrezselyemmel és 1 teáskanálnyi mustárral ízesítjük, majd belekeverünk 2 egész tojást, sózzuk, és jól elkeverjük. Ezzel a krémmel megtöltjük a palacsintákat.
Zsiradékkal kikent jénaiba szorosan egymás mellé rakjuk. 2 evőkanál tejföllel megkenjük a palacsinták tetejét majd a tetejükre szórjuk a reszelt sajtot.
Forró sütőben 220-250 fokon megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.