Elkészítés: A gombát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk. Olajon megpirítjuk, majd a paradicsompürét is hozzáadjuk. Ezután a vízzel felöntjük, megsózzuk, megborsozzuk, a zöldfűszereket beleszórjuk, és 2 percig főzzük. A mártáshoz a vajat felolvasztjuk, a lisztet beleszórjuk, kevergetve megforrósítjuk, de nehogy megégjen. A tejet apránként hozzáöntjük, folyamatosan keverve mártás sűrűségűre főzzük. Közben megsózzuk, megborsozzuk, a sajt felét hozzákeverjük. Egy akkora tepsit vagy tűzálló tálat kivajazunk, amiben 3 lasagne lap elfér egymás mellett. Néhány kanál sajtos mártást teszünk az aljára, a tésztát ráfektetjük. Erre paradicsomos-gombás mártást locsolunk, amire sajtos mártás kerül, és megint tészta. Addig folytatjuk a rétegezést, amíg a hozzávalókból tart. A lényeg, hogy a tetején sajtos mártás legyen, különben nem puhul meg a tészta. A tetejére rakjuk a maradék reszelt sajtot, majd előmelegített sütőben /210 fok, légkeverésesben 190 fok/ kb. 25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.