Elkészítés: A gombát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk. Olajon megpirítjuk, majd a paradicsompürét is hozzáadjuk. Ezután a vízzel felöntjük, megsózzuk, megborsozzuk, a zöldfűszereket beleszórjuk, és 2 percig főzzük. A mártáshoz a vajat felolvasztjuk, a lisztet beleszórjuk, kevergetve megforrósítjuk, de nehogy megégjen. A tejet apránként hozzáöntjük, folyamatosan keverve mártás sűrűségűre főzzük. Közben megsózzuk, megborsozzuk, a sajt felét hozzákeverjük. Egy akkora tepsit vagy tűzálló tálat kivajazunk, amiben 3 lasagne lap elfér egymás mellett. Néhány kanál sajtos mártást teszünk az aljára, a tésztát ráfektetjük. Erre paradicsomos-gombás mártást locsolunk, amire sajtos mártás kerül, és megint tészta. Addig folytatjuk a rétegezést, amíg a hozzávalókból tart. A lényeg, hogy a tetején sajtos mártás legyen, különben nem puhul meg a tészta. A tetejére rakjuk a maradék reszelt sajtot, majd előmelegített sütőben /210 fok, légkeverésesben 190 fok/ kb. 25 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.