Előkészítés: A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk. A paprikát szeletekre, a hagymát nagyobb darabokra, a gombát félbevágjuk. A salátát leöblítjük, szárazra rázzuk, darabokra tépkedjük.
Elkészítés: Az olaj felén megsütjük a paprikákat, megsózzuk, megszórjuk a bazsalikommal. Az olaj másik felén megsütjük a hagymát és a kétféle gombát. Sózzuk, borsozzuk. Összekeverjük a gombát, és a paprikákat, ráöntjük a balzsamecetet, és még melegen rászedjük a salátára. A sonkaszeleteket a salátára, és mellé hajtogatjuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 412 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.