Előkészítés: A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk. A paprikát szeletekre, a hagymát nagyobb darabokra, a gombát félbevágjuk. A salátát leöblítjük, szárazra rázzuk, darabokra tépkedjük.
Elkészítés: Az olaj felén megsütjük a paprikákat, megsózzuk, megszórjuk a bazsalikommal. Az olaj másik felén megsütjük a hagymát és a kétféle gombát. Sózzuk, borsozzuk. Összekeverjük a gombát, és a paprikákat, ráöntjük a balzsamecetet, és még melegen rászedjük a salátára. A sonkaszeleteket a salátára, és mellé hajtogatjuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 412 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.