Elkészítés: 1. A sütőt 250 fokra (légkeveréses sütő 230 fok, gázsütő 6-os fokozat) előmelegítjük.
2. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk. A hagymát kockára vágjuk, a fokhagymagerezdeket felszeleteljük.
3. Előkészítjük a gombát, megmossuk, háztartási papírtörlővel megtörölgetjük, majd vékony szeletekre vágjuk.
4. A goudát lereszeljük, a mozzarellát felszeleteljük.
5. A petrezselymet apróra vágjuk.
6. Egy serpenyőben felforrósítunk 2 evőkanál olívaolajat, és üvegesre pároljuk benne a hagymát és a fokhagymát.
7. Hozzátesszük a gombát, és 2 percig megdinszteljük. Sózzuk, borsozzuk.
8. A pizzaszószt a nyers pizzatésztára terítjük.
9. Ráhalmozzuk a hagymás gombát, megszórjuk petrezselyemmel, beborítjuk a sajtokkal.
10. 12–15 percig sütjük, amíg a tészta szélei világosra nem pirulnak.
11. Megszórjuk reszelt sajttal, készre sütjük.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.