Elkészítés: A csirkemellet nagyon vékony csíkokra felszeleteljük, margarinnal kikent jénai tálba helyezzük, hogy az edény alját befedje.
A zsemléket beáztatjuk, kinyomkodjuk, és összekeverjük a felaprított gombával és főtt tojással. Ízlés szerint fűszerezzük, majd összedolgozzuk a nyers tojással. Ezzel a töltelékkel befedjük a húst, 3-4 dl tejfölt teszünk a tetejére.
Közepesen meleg sütőben 40 percet sütjük, majd megszórjuk a reszelt sajttal, ráolvasztjuk.
Rizzsel, savanyúsággal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.