Elkészítés: A húst kissé kiverjük :), sózzuk, lisztbe forgatva kevés forró olajban hirtelen átsütjük, félretesszük. A visszamaradt olajban (ha maradt :) - bors és felaprított petrezselyem hozzáadásával - a felszeletelt gombát megpároljuk, levét elfőzzük. Közben elkészítjük a besamelt (de egyszerűbb, ha a korábban elkészített mártást elővesszük a mélyhűtőből, majd felolvadás után magunk közelébe helyezzük).
Lapos tűzálló tál aljára jönnek a tarjaszeletek, erre egymás mellé szorosan a hús. Mindegyikre 1-1 kanál gomba rásimítva, az egészre a besamel, rá a vékony sajtszeletek. Lefedve, nem túl forró sütőben a sajt aranybarnára pirulásáig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.