Elkészítés: A csirkemelleket csíkokra vágjuk, majd besózzuk és befűszerezzük. Ezután forró olajba téve pirosra sütjük, ha szükséges kevés vizet is adunk hozzá. Miután megpirult, kivesszük a csirkemelleket a serpenyőből, majd a visszamaradt zsiradékban üvegesre pirítjuk a hagymát. Amikor megpirult, rászórunk egy kevés ABO MILL búzafinomlisztet, majd felöntjük tejszínnel. Kevergetve besűrítjük és amikor már a sűrűsége megfelel, ízlés szerint adhatunk hozzá kukoricát, borsót, majd a csirkemell csíkokat. Az egészet újból felfőzzük, majd ízlés szerint fehérborssal ízesítjük. Amikor elkészült, ABO MILL Gombás rizzsel tálaljuk, díszítésként petrezselyemlevelet használunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.