A megtisztított és apróra vágott vöröshagymát a vaj 1/3-án megdinszteljük, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, majd a rizst lepirítjuk benne. Amikor a rizs pattogni kezd, hozzáöntjük a fehérbort és 1 merőkanál alaplevet, amint ezt elfőtte, apránként hozzáadjuk a többi alaplevet is.
Amikor az alaplé elfogyott, félrehúzzuk a rizottót a tűzről, belekeverjük a maradék vajat és a keménysajt nagy részét, amelyből egy keveset hagyunk a tálaláshoz.
Közben olívaolajon lepirítjuk a megtisztított és apróra vágott gombát, valamint a póréhagymát, sóval és borssal fűszerezzük, majd a kész rizottóval összeforgatjuk. Tálaláskor megszórjuk a reszelt keménysajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.