A csirkés rizottó elkészítéséhez a hagymát megtisztítjuk, a gombát megmossuk, mindkettőt felkockázzuk. A csirkét felszeleteljük, a sajtot lereszeljük, a petrezselymet felaprítjuk.
A leveskockákat feloldjuk egy liter vízben. A csirkét 2 ek margarinon megpirítjuk, majd kivesszük a lábasból.
A gombát a vajas lábasban, plusz egy evőkanál vajjal aranybarnára pirítjuk, és a húshoz tesszük. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a rizst, és üvegesre pirítjuk. Hozzáöntjük a bort, és lassú tűzön elforraljuk belőle az alkoholt.
Apránként hozzáöntjük a levest. Mindig akkor adunk hozzá egy újabb merőkanálnyit, amikor az előzőt már felvette a rizs.
A végén hozzákeverjük a húst és a gombát, majd a parmezánt. A jó rizottó krémes kívülről, de belül még enyhén roppanósak a rizsszemek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.