Szétválasztjuk a tojást. A tojásfehérjét robotgép habverőjével keverőtálban simára dolgozzuk 20 dkg liszttel, 2 tk olajjal, 1 csipet sóval és 1,5 dl hideg vízzel. A tésztát cipóvá formázzuk, megkenjük 1 tk olajjal, és folpakba csomagolva pihentetjük.
Közben a töltelékhez a csirkecombokat a bőr eltávolítása után megsózzuk, és a serpenyőben felhevített 2 ek olajon körbesütjük kb. 10 perc alatt. Ezután félrehúzzuk, leválasztjuk a csontról, majd felkockázzuk, és meglocsoljuk a szójaszósszal.
A megtisztított hagymát apróra kockázzuk, és a serpenyőben visszamaradt zsiradékon közepes lángon aranybarnára pirítjuk. Megsózzuk, megcukrozzuk, és rövid hűlés után összeforgatjuk a marinírozott csirkehússal.
A maradék liszttel meghintett munkalapon a kicsomagolt tésztát 40 × 60 cm-es lappá nyújtjuk, és 15 × 20 cm-es lapokra vágjuk. Az egyik hosszanti felükön eloszlatjuk a tölteléket, majd a széleket megkenjük az elkevert tojássárgájával. A rövidebb végeket behajtjuk, és a lapokat hosszában feltekerjük.
A lábasban felhevített olajon a tekercseket egymás után aranybarnára sütjük, majd kivesszük és lecsepegtetjük. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.