A csirkemájjal töltött gomba elészítéséhez a hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. A májat megtisztítjuk, megmossuk, és falatnyi darabokra vágjuk.
A gombát megtisztítjuk, meglocsoljuk 2 ek olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, és tűzálló tálba rendezzük. A tálat lefedjük alufóliával, és megpároljuk a gombát 200 fokos sütőben 20 percig .
A hagymát 2 adagra osztjuk, 2-2 ek olajjal egy-egy lábasba tesszük és megfonnyasszuk mindkét adagot. Az egyikhez hozzákeverjük az átöblített rizst, felöntjük 3 dl vízzel, megsózzuk, lefedjük, és közepes lángon addig főzzük, amíg a rizs megpuhul, és az összes vizet felszívja.
Az előkészített májat a másik adag hagymához keverjük, pár percig pirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk és meghintjük fahéjjal. Kevés vizet hozzáöntünk és fedő alatt kb. 20 percig pároljuk.
A megfőtt rizst egy nagy tálba kanalazzuk. Elrendezzük rajta a gombákat, és megtöltjük őket a májas raguval. Friss petrezselyemmel, kaporral és snidlinggel tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.