A pulyka Wellington módra elkészítéséhez a gondosan megtisztított pulykamellet megsózzuk, megborsozzuk, majd aranyszínűre pirítjuk a felforrósított olajon. Azután kiszedjük, és a megtisztított, felaprított gombafejeket megpároljuk a visszamaradt zsiradékon.
A leveles tésztát kitekerjük, és elrendezzük rajta a baconszeleteket. Rájuk tesszük a húst, és ráhalmozzuk a párolt gombát. A tésztaszéleket a töltelékre hajtjuk. A tetejét megkenjük a felvert tojással, és a 180 fokos sütőben aranyszínűre sütjük.
A négyszer átmosott rizst kétszeres mennyiségű, forrásban lévő, sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük, és összeforgatjuk a kimagozott, felaprított paprikával és paradicsommal, a finomra vágott petrezselyemmel, valamint a majonézzel. Ezt kínáljuk a felszeletelt hús mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.