Elkészítés: Üvegtetős, tapadásmentes edényben készítem. 2 evőkanál olajat az edény aljára teszek, majd beterítem az edény alját a felkarikázott vöröshagymával. Rárakom a hússzeleteket. A hús tetejére szórom a fokhagymát, sót, őrölt borsot, zöldpaprikát, rozmaringot, beborítom a felszeletelt gombával, és felöntöm kb. 3 dl vízzel. Lefedem, és kb. 20 percig párolom. 20 perc után pirospaprikával megszórom, s beleöntöm a tejszínt, vagy ráteszem a tejfölt. 1 perc után (amikor már összeforrt) rászórom a rizst. A rizzsel együtt még kb. 15 percig párolom. Ezalatt az idő alatt a rizs felszívja a levét. Keverni nem szabad.
Nagyon finom és nagyon kiadós, és egyetlen edény kell az elkészítéshez.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.